2024. október 9., szerda

Jeneva Rose-Hiba volt idejönnöd

Az eleje egy könnyed kikapcsolódást ígérő történet, de ahogy haladunk előre egyre jobban feszültek leszünk és a vége pedig mindent visz.


Grace ki akar szakadni New York-i pörgős életéből, ezért Wyoming közepén kibérel egy farmházat tíz napra. Ahogy megérkezik, a kellemes megjelenésű házigazda, Calvin fogadja. Eleinte vonzódnak egymáshoz, de ahogy telnek a napok, Grace egyre több furcsa dolgot vesz észre nemcsak a ház körül, hanem a városban is. A nyugtalanító körülmények ellenére a lány kitart, pedig minden jel arra utal, hogy ideje menekülni. Az eleinte könnyed flörtölés átcsap megszállottságba és nem biztos, hogy Grace el tud menni a tizedik nap után...,de várd ki a végét...

 

Nem tudtam hova fog kifutni a sztori, bár volt pár sejtésem, de a vége még engem is meglepett. Aki szereti a csavaros thrillereket, azoknak szívből ajánlom!

2024. október 7., hétfő

Yrsa Sigurdardóttir-Exit-Freyja & Huldar 3.

A harmadik rész egy nagyon felkavaró témát dolgozz fel, mégpedig az iskolai zaklatást. Érdekes volt végig a történet és most nagyon nem tudtam elítélni a gyilkos tetteit sem.

Az előző részekről:

https://olvasnielmeny.blogspot.com/2024/09/yrsa-sigurdardottir-orveny-freyja.html

Egy nap egy tinédzsert brutális kegyetlenséggel gyilkolnak meg egy mozi mosdójában. Mindezt a gyilkos Snapchat formájában a többi diáknak is elküldi. A képek és a videók sokkolóak és a nyomozók azonnal elkezdik keresni a gyilkost. Huldar újfent Freyja segítségét kéri. Kiderül, hogy a halott lány előszeretettel zaklatta társait... Huldar és Freyja elindul ezen a nyomon, mert egy biztos, a kegyetlen gyilkos még nem végzett...


Szépen összefutnak a szálak a történet végére és egyre jobban kedvelem Huldar és Freyja párosát. 

A következő rész címe:

Vesztőhely