2022. március 11., péntek

John Cure-A lány, akit élve ástak el

John Cure magyar írónk ismét remek történetet alkotott. Igazi hátborzongató darab, amit lehetetlen letenni. A történet nem misztikus, hanem nagyon is elképzelhető, hogy megtörténik ezáltal csak még félelmetesebb az egész. Egy sorozat első része, melynek neve a Medúza-krónikák.


Huszti Nimród visszavonultan él egy aprócska faluban, régen  a nemzetnek dolgozott titkos háborúkban és akciókban vett részt, de három évvel ezelőtt végleg maga mögött hagyta a szervezetet. 

Egy nap hátborzongató holttest kerül elő, félig megnyúzva,  mellette pedig egy másik nő megcsonkított teste van, akiben még pislákol az élet. A nőt miután stabilizálták szörnyű sérüléseiből elkezdi kihallgatni a rendőrség. Nem emlékszik sok dologra, de amikre igen az azt vázolja fel a nyomozóknak, hogy egy szervezett bűnbandával állnak szemben, akik videókra veszik a nők kínzásait és azt a net legmélyebb bugyraiban árulják. Nimród lelkiismerete nem engedi, hogy ne segítsen, ezért az ő feladata megkeresni a gyilkosokat és felszámolni az egész hálózatot, mielőtt még több videó készülne...


 Rabul ejt és nem enged! Csak erős idegzeteknek ajánlom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése