2023. november 6., hétfő

Britney Spears-A bennem lévő nő

Nagyon vártam már, hogy végre elolvassam a saját szavaival azt, hogy valójában mi is történt vele. Rengeteg dokumentumfilmet láttam róla, de ő egyikben sem működött közre. Végre az ő szemszögéből is megismerhetjük, hogy miket kellett átélnie.


Miután 2021-ben kiszabadult apja gyámsága alól, Britney végre szabad lehetett. A könyvben mesél a gyerekkoráról, arról, hogy milyen fiatalon és hirtelen lett popsztár. Veszteségekről, válásról, de mégis azt vallja, hogy a zene és a tánc mindig is a szenvedélye volt, ami segített neki a nehéz időkben mindaddig, amíg apja gyámsága alá nem került... Onnantól kezdve csak egy robot volt, aki végrehajtja azt, amit mondtak neki. Hogy miért? Miért viselte el tizenhárom éven át ezt az állapotot. A válasz egyszerű: a gyerekei miatt, hiszen, ha valamire nemet mondott, azzal fenyegették, hogy nem láthatja a fiait... Értük mindent elviselt, ameddig bírta, de nála is betelt a pohár. Hogy mikor történt és mi váltotta ki benne a változást a könyvben szépen nyomon követhetjük.


Megrázó olvasmány ami rávilágít arra, hogy a színpompa és a csillogás mögött nem tudhatjuk mi történik valójában. Remélem hamarosan láthatjuk visszatérni is, ezzel beintve a világnak, hogy nem tudták megtörni a benne lévő Nőt!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése