2020. december 25., péntek

Colleen Hoover-Verity

Ez teljesen más műfaj volt most az írónőtől, mint amit eddig megszokhattunk tőle. Nem kifejezetten romantikus történet, hanem inkább thriller, nekem mégis nagyon tetszett.    
 

Lowen alig ismert író, aki nemrég vesztette el az édesanyáját és igencsak a csőd szélén áll. Megkapja élete lehetőségét, amikor is befejezheti a híres Verity sorozatának utolsó három részét. Ezzel elég szép összeget keresne ahhoz, hogy többé ne legyenek anyagi gondjai. Beköltözik a hatalmas házba, hogy a tragikus autóbalesetet szenvedett Verity irodájából összegyűjtse a szükséges jegyzeteket a könyv megírásához. A híres írónő sajnos olyan sérüléseket szenvedett, hogy csak vegetálni tud. Lowen igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, de úgy nehéz, hogy közben el kezdett vonzódni a ház sármos urához, aki lelkiismeretesen ápolja feleségét. Ahogy halad a munkával az irodában olyan jegyzeteket talál, amely nagyon sötét titkokat rejteget...


Nagyon tetszett a történetvezetés és nem gondoltam volna ilyen végkifejletre. Igazán lenyűgöző írás, minden oldalát élveztem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése