2023. május 16., kedd

Tom Felton-Túl a varázslaton

Végre a kezembe foghattam Tom Felton könyvét és alig vártam már, hogy elolvashassam. Egy nagyon hétköznapi srácnak tűnik a leírtak alapján, aki számomra meglepő módon egy kicsit rossz útra tért, de észbe kapott és helyreállította az életét. Nagyon szimpatikus a felfogása, és az, ahogyan viszonyul a dolgokhoz. Hiába benne vagy egy kis csibészesség, nagyon szimpatikus a látásmódja és amilyen alázatosan beszél a hírnevéről, külön tetszett.
 

Tom hamar hírnevet szerzett magának Draco Malfoy megformálásáért. Bepillanthatunk a kulisszák mögé, pár titkot is olvashatunk, de legfőképp, hogy milyen hatással volt ez a tini éveire és arra milyen felnőtt vált belőle. Kendőzetlen őszinteséggel ír a hibáiról is és arról, hogyan boldogult a forgatások befejezése után. Mélypontjait sem hallgatja el és tanulságos volt olvasni, hogyan próbálta megtalálni újra, az önmagához vezető utat.


Nagyon jó volt visszacsöppen egy kicsit a Potter világba és egy olyan szemén keresztül látni a dolgokat, mint Tom Felton. Nagyon köszönöm az élményt és ajánlom minden muglinak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése