2024. április 27., szombat

Tracy Wolff-Sóvárgás-Sóvárgás 1.

Nagyon szeretem a bentlakásos iskola sztorikat és nagy reményekkel vágtam neki ennek a sorozatnak, főleg úgy, hogy ismét egy misztikus vámpírokkal és vérfarkasokkal teletűzdelt történetet kapunk. Ennek ellenére a könyv nem volt annyira izgalmas és érdekfeszítő, mint amennyire kellett volna, hogy legyen. Remélem a második rész egy kicsit felpörög, mert minden adott egy jó kis sztorihoz.


Grace a szülei halála után, a távoli Alaszkába költözik, a nagybátyja vezetett Katmere Akadémiába. Ez a bentlakásos iskola egyáltalán nem olyan, mint a többi. Itt vérfarkasok, boszorkányok, vámpírok tanulnak és Grace egyedüli halandóként egyáltalán nem illik bele a környezetébe. Az sem segíti neki a beolvadást, hogy az Akadémia legveszélyesebb vámpírja, Jaxon Vega felfigyelt rá. Grace nem is sejti, hogy a háttérben milyen titkok és viszályok dúlnak, míg bele nem kerül a kellős közepébe...


Remélem a többi rész több izgalmat tartalmaz és ez az első rész egy hosszú bevezető volt a fordulatos cselekmények előtt.

A következő rész címe: Vonzódás


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése