2019. november 10., vasárnap

Priscille Sibley-Csillagpor

Az első olyan romantikus könyv az idei évben, amit egy nap alatt befaltam. Nagyon nehéz és szívszorító a története. Nehéz könnyek nélkül olvasni.

Matt és Elle gyerekkoruk óta ismerik egymást. A barátságból idővel szerelem lesz és amikor felnőttek össze is házasodnak. Nagyon szeretnének gyermeket, de sajnos folyamatos vetélés a vége. Egy nap Elle balesetet szenved és kómába zuhan. Nincs remény és végakarata szerint nem járul hozzá, hogy gépek tartsák életben, ám kiderül a legnagyobb csoda, amire vártak: Elle terhes. Matt anyja, aki Elle keresztanyja is egyben, küzd azért, hogy Elle akarata teljesüljön, Matt pedig a kisbabáért. Nemsokára a bíróságon találják magukat és a jogászok mindent megtesznek, hogy bizonyítsák a maguk igazát.

Nagyon kemény, először nem is akartam elhinni, hogy miért nem egyértelmű a döntés, aztán ahogy haladunk belegondoltam a  dolgokba. Érdekesség, amit a könyv borítóján is írnak, hogy 2014-ben Debrecenben egy hónapok óta kómában fekvő nő egészséges gyermeknek adott életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése