2022. június 10., péntek

Jeffrey Archer-Egy igaz férfi-Clifton krónika 7.

Elérkeztünk a hét részes sorozat befejező részéhez. Összességében az egész sorozat rendkívül fordulatos és bonyodalmakkal teli, de könnyen olvasható és nagyon hamar meg lehet szeretni ezt a fantasztikus családregényt. A befejező részben válaszokat kapunk a rég lezáratlan kérdésekre és úgy gondolom minden szál szépen el lett varrva.

Az előző részekről:

https://olvasnielmeny.blogspot.com/2022/06/jeffrey-archer-utott-az-ora-clifton.html
 

Karin igazán bajban van, hiszen lebukott a tartótisztje előtt... Harry elhatározza, hogy végre megírja azt a könyvet, amit az édesanyja várt el tőle... Sebastian szépen halad a ranglétrán, ám Jessica egy nem várt bonyodalmat hoz az idilli képbe. Emma sem tétlenkedik, hamarosan Giles méltó ellenfele lesz a parlamentben és egy régi bajkeverő újra felbukkan a színen. Lady Virginia máig nem képes megemészteni, hogy a Barrington család annak idején, hogy elbánt vele és a bosszúról még mindig nem tett le...


Örülök, hogy ráakadtam a Clifton krónikára. Élvezetes volt olvasni, hogyan alakul a Barrington és a Clifton család élete majd egy évszázadon át. Csak ajánlani tudom! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése