2022. június 12., vasárnap

Karen Rose-Halj meg értem

A Halj meg értem a Romantic Suspense hetedik része, azon belül a Daniel Vartanian első része. Eddig minden rész egy különálló történetből állt. Most bukkant fel Daniel és kíváncsian várom, hogy a következő rész ezek után kapcsolódni fog-e egymáshoz.
 

Vito nyomozó egy borzasztó sorozatgyilkos nyomára akad. Sophie, az archeológus segítségét kéri, mert nem biztosak abban, hogy a sírgödör amit találtak a fagyott földben nem ismétlődik-e meg. Sajnos igazuk lesz, egy egész sírmátrixot találnak és ami a legszörnyűbb, hogy vannak még benne üres részek. A gyilkos még nem végzett.... Megkezdődik a versenyfutás az idővel, hogy még azelőtt kézre kerítsék az elkövetőt, mielőtt még egy sír foglalt lesz. 

A kegyetlen és veszélyes férfi videóra veszi áldozatai meggyilkolását, főleg a sikolyaikat szereti, de áthúzták a számításait és ezért Sophie-t okolja, így nem nyugszik, amíg a csinos archeológusnő sikolyát is meg nem örökíti a gyűjteményébe...

Iszonyatosan hátborzongató az egész történet és szépen fel van építve. Együtt haladunk oldalról oldalra a megoldás felé és a végén megdöbbentő fordulatokban van részünk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése