2023. január 15., vasárnap

Karen Rose-Közelebb, mint hinnéd

A Romantic Suspense tizenhatodik része. Elég sokat ugrottunk, mert a kilencedik rész volt az ami megjelent magyarul. A közte lévő részeket még nem adták ki itthon. A sorozaton belül a Cincinnati és a Faith Corcoran első része. Hiába majd nyolcszáz oldal, az elejétől a végéig pörög a cselekmény és egy pillanatra sem unalmas a történetvezetés.
 

Faith zaklatója elől menekül, aki többször az életére tört. A legdurvább, az volt, amikor elvágta a nyakát, de a nő túlélte. Pszichológusként dolgozik és egy volt páciense, aki szexuális bűnelkövető volt, őt tette felelőssé, hogy lecsukták és miután leülte a büntetését újra próbálkozott..
Faith nem hagyja magát és nevet változtatva régi szülővárosában próbál új életet kezdeni. A nagyijától örökölt házban akar élni, de az rettenetes titkokat rejt. Egy véres és teljesen összekaszabolt lányra bukkan útközben, aki abból a házból menekült el és elvileg ott kínozták már egy ideje... Az ügyet Deacon Novak nyomozó kapja és hamar kiderül, hogy Faith élete újra veszélyben van...

Eddig az összes rész lenyűgöző és borzalmakkal teli volt. Nagyon izgalmas végig követni a nyomozás szakaszait és most sem sikerült rájönnöm, ki a gyilkos. Várom a következő részt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése