2021. november 2., kedd

Lucinda Riley-A hetedik nővér története

Itt a várva várt sorozat hetedik része, ami az eltűnt nővérről szól. Az egész Hét nővér sorozat lebilincselő és fantasztikus. Ez az utolsó könyv, ami kiderült, nem is az utolsó, szintén elképesztőre sikerült. Lucinda igazi mesélő, mert minden egyes könyvével elérte, hogy teljesen belevesszek a történetbe.

Az előző részekről:

https://olvasnielmeny.blogspot.com/2020/10/lucinda-riley-napnover.html

A család ügyvédjének kijelentése után a nővérek elkezdik kutatni az elveszett nővért. Nyomozásuk Új-Zélandra vezet és el is küldik Cecét, aki a legközelebb tartózkodik, hogy keresse fel a címet és nézze meg, a gyűrű, aminek a fénymásolatát megkapták, egyezik-e, mert ha igen, akkor megvan a nővérük... Meg is találják a helyet, ahol Mary-Kate fogadja őket, aki elmeséli őt örökbefogadták, de a gyűrű nincs nála, mert eredetileg az édesanyjáé, aki elutazott...Megkezdődik a nyomozás a világ különböző pontjaira követik a nővérek a nőt, míg végül sikerül beazonosítani a gyűrűt...

Sajnos Lucinda Riley 2021 júniusában elhunyt rákban, amivel már négy éve küzdött. Kiderült, hogy lesz nyolcadik rész is amiben Pa Saltról és annak titkairól rántja le a leplet. Halála előtt számos fontos részt megírt, illetve elmondta, ha ő nem akkor Harry a fia fogja befejezni a kötetet. Fia is nyilatkozott és megerősítette, hogy édesanyja minden titkot megosztott vele Pa Saltról és 2023 tavaszán meg fog jelenni a nyolcadik rész. 
 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett és várom a folytatást, de bízom benne, hogy hamarabb megjelenik mert kifúrja az oldalam! 😅

    VálaszTörlés