2022. szeptember 7., szerda

Rebecca Donovan-Visszafojtott lélegzet-Csak lélegezz! 2.

Vegyes érzésekkel vagyok a könyv kapcsán, mert az első rész eszméletlen jó volt. Szerettem a karaktereket, volt értelme mi miért van, de ebben a részben Emma karaktere egyáltalán nem volt szimpatikus és a viselkedését az sem magyarázza, hogy min kellett keresztülmennie, hiszen pont azért kellett volna a nyugodt életre törekednie. Nem értem, na de mindegy, végülis is a történet vitt magával, csak párszor bosszankodtam az olvasása közben.

Az első részről: 

https://olvasnielmeny.blogspot.com/2022/08/rebecca-donovan-elakado-lelegzet-csak.html
 

Emma túlélte, amit nem lehet túlélni. A sok bántalmazást végre maga mögött hagyhatja és Carol is megkapta méltó büntetését. Sara-ék családja befogadta és vigyáznak rá, végre biztonságos légkör veszi körül. Felveszi az anyjával a kapcsolatot és mielőtt elmenne az egyetemre, úgy dönt, hogy a gimi utolsó évében hozzá költözik, hogy szorosabbra fűzzék a viszonyukat. Evan és Sara nem támogatja a döntését, de tiszteletben tartják. Ismerik az anyját és nem bíznak benne és úgy látszik félelmük beigazolódni látszik...


Remélem a befejező részben egy kicsit magához tér a lány, mert most érthetetlen hibák sorozatát csinálta. A harmadik rész címe: Boldogító lélegzet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése