2021. szeptember 2., csütörtök

Dan Wells-Csak a holttesteden át

A könyv a John Cleaver sorozat ötödik része. Az előző résznél nekem egy kicsit ellaposodott a történet, de most újra olyan izgalmas és lebilincselő volt, mint az elején.

Az előző részek bővebben:

https://olvasnielmeny.blogspot.com/2021/07/dan-wells-az-ordog-egyetlen-baratja.html


John városról-városra járkál Brook-al, aki miután Senki megszállta megörökölte az összes emlékét, így fel tudja idézni a többi démon tartózkodási helyét. Közben az FBI elől is bujkálnak, miután rosszul sült el egy régebbi akciójuk. Sikeresen ölik a Sorvadtakat, akik egyre csak fogynak, mígnem egy városban olyan ellenfélre akadnak, aki még John fantáziáján is túltesz. Nem tudnak rájönni mik a gyengesége, csak borzalmas halottakat hagy maga után. Közben Brooke-ra is egyre jobban vigyáznia kell, mert egyre többször eluralkodik rajta az öngyilkos hajlam. John minden percben a peremen egyensúlyoz és csak idő kérdése mikor bukik el. Belátja, hogy meghaladja a képességeit, hogy vigyázzon a lányra és közben vadásszon a démonokra is. Ráeszmél, hogy ideje meghozni egy fontos és komoly döntést...

A következő rész egyben a befejező rész is lesz és már alig várom, hogy elolvassam hogyan fog végződni ez a furcsa mégis lebilincselő történet. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése