2021. szeptember 7., kedd

Julia Quinn-Sir Phillipnek szeretettel-A Bridgerton család 5.

Ez a rész más, mint a többi, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb is lenne, sőt! Varázslatos volt az egész történet! Most nem egy szenvedélyes és fiatal szerelmi történetet kaptuk, hanem a hangsúly most a mély érzelmeken és az elfogadáson volt! Remek cselekmény, kitűnő karakterek.
 

Az előző részekről bővebben:

https://olvasnielmeny.blogspot.com/2021/07/julia-quinn-mr-bridgerton-csabitasa.html


Eloise elszökik nővére báljáról és senki nem tudja hova tűnhetett. Titkos levelezésben állt Sir Philip-el, aki házasságot ajánlott a lánynak. Eloise, miután Penelope is megházasodott, elgondolkodik, hogy talán nem is szeretne vénlány maradni, főleg most már egyedül, barátnője nélkül nem. Elhatározza, hogy kideríti, illenek-e egymáshoz Sir Philip-el. Megérkezése után pár nappal megtalálják a bátyjai, és mivel kísérő és gardedám nélkül van egy idegen férfi házában, nincs más választása, mint a házasság. Eloise-t ez rosszul érinti, mert mindig is büszke volt, hogy szabadon dönthetett a sorsáról, ám most ezt elvették tőle. Már csak arra kell rájönnie, hogy bánja-e...?


Egy kicsit hiányoltam, hogy nem esett szó arról, hogy Penelope lelepleződött, de talán a következő részben tesznek róla említést, egyébként fantasztikus könyv volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése