2019. február 3., vasárnap

Carla Buckley-A legmélyebb titok

Élveztem ezt a regényt, bár nem nagyon szoktam ilyen családi drámákat olvasni, de ez most lekötött. Igazi élet könyv, ami akár velünk is megtörténhet.

Egy tipikus külvárosi családról szól a történet, de sajnos a kisebbik gyermek Tyler, aki tizennégy éves egy súlyos betegségben szenved. Érzékeny a napfényre és annak uv sugarai akár meg is ölhetik, így nem mehet ki napközben, csak az éjszaka az, amikor kint kóborolhat. Édesanyja Eve, bármit megtesz annak érdekében, hogy a fia a lehető legnormálisabb életet élje. Egy szerencsétlen éjszakán történik egy baleset, melynek következtében az édesanyja hazudni kényszerül annak érdekében, hogy ne váljon el szeretett fiától. A szomszédokat is megrázza a súlyos haláleset és egymásra mutogatnak. Vajon Eve meddig képes elmenni, hogy egyben tartsa a családját?

Remek kis regény a megbocsátásról és arról, hogy a döntéseink nem biztos, hogy mindig a rossz szándék vezérli, még ha néha úgy is tűnnek, de attól még nem vagyunk rossz emberek, csak esendőek.  Egy tökéletesen megírt regény tele mély érzelmekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése