2018. szeptember 23., vasárnap

Jill Santopolo-A fény amit elvesztettünk

Jill Santopolo első regénye a felejthetetlen első szerelemről szól. Nagyon szép történet, amit az élet írt. Igazi érzelmi hullámvasútba kerülünk.

A történetet egyes szám első személyben Lucy meséli el a könyv női főszereplője. Az ő szemszögéből látjuk, hogyan ismerkednek meg Gabe-el, milyen buktatókon kell keresztülmenniük, hogy végre együtt lehessenek, ám itt nem ér véget a történet. El kell válniuk, hogy mindketten követhessék az álmaikat. Gabe-t elszólítja fotós munkája Irakba és Lucynak maradnia kell New Yorkban.

A lányban egy világ omlik össze, a szíve darabjaiban hever és újra kell kezdenie. Csalódott a fiúban, hogy itt hagyta őt. Új életet kezd, férjhez megy,gyerekei lesznek, de néha még beszélnek pár szót.
Nagyon sablonosnak tűnhet a sztori mégsem érezzük úgy, hogy ez is csak egy újabb csöpögős, romantikus könyv. Az író nagyon szépen megragadta a lényeget és fantasztikusan írja le az érzelmeket.

Talán azért is nagyszerű ez a könyv, mert az életről szól, akár mi is lehetnénk Lucy vagy Gabe. Talán egyszer voltunk is...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése