2018. november 25., vasárnap

V.C. Andrews-A tegnap magvai

Ez a negyedik rész a Dollanganger sorozatból és az előző részhez képest ez most sokkal jobban tetszett. Ugyan úgy magával ragadott és hozta az első rész színvonalát.

Az első részről:
https://olvasnielmeny.blogspot.com/2018/11/vcandrews-viragok-padlason.html

A második részről:
https://olvasnielmeny.blogspot.com/2018/11/vcandrews-viragszirmok-szelben.html

A harmadik részről:
https://olvasnielmeny.blogspot.com/2018/11/v-c-andrews-ha-szur-tovis.html

Visszatérünk Foxworth Hallba és egy mesés ünnepség szörnyű tragédiába fullad. Cathy és Chris immár az ötvenes éveikben járnak és végre úgy tűnik révbe értek, ám minden megváltozik azután a szörnyű esemény után. Újra a ház rabjai, ám most önként maradnak és érzik, hogy végleg ideköti őket a sors. A két fiú immár felnőttek, de a testvérviszály nem múlt el. Cindy, az örökbefogadott lány is felnőtt, ám a jelenléte csak még tovább szítja a már amúgy is feszült helyzetet. Felbukkan egy rég meghaltnak hitt családtag is, aki tovább ront a helyzeten. Így élnek összezárva abban a nagy házban és egyre jobban egymás ellen szegülnek, míg a végén egy újabb tragédia végleg megváltoztatja az egész családot. Teljesen darabokra esnek szét vagy végre összetartanak.

Megrendítő olvasmány mély érzésekről, kapcsolatokról, megbocsátásról. Nekem eddig az első rész után ez tetszett a legjobban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése