2019. május 16., csütörtök

Brittainy C. Cherry-Tűzeső

ELEMENTS-Az vagy nekem sorozat második része.
Az első részről itt olvashattok: https://olvasnielmeny.blogspot.com/2019/05/brittainy-c-cherry-lebeges.html

Az első rész klasszisokkal jobb volt, mint ez, nekem legalábbis, bár ez is jó, de teljesen másmilyen. Nem kapcsolódnak össze a sorozat részei, mind különálló történet.

Logan, aki saját akaratán kiovül egy olyan helyzetben kényszerül élni, ami teljesen kilátástalanné helyezi a jövőjét. Bár még csak tizenéves, de már régen fel kellett nőnie. Édesanyjával él aki a drogoktól már régen nem önmaga, édesapja drogdíler, de néha "beugrik", hogy bántalmazza Logant és édesanyját. Ilyen körülmények között, nem is csoda, ha nehezen tudja magát tartani és nem is sikerülne neki, ha nem lenne Alyssa. A lány a legjobb barátja és amikor úgy érzi kezd rajta elhatalmasodni a sötétség, a lány az, aki kivezeti a fényre. A kapcsolatuk egyre mélyül és egy szép napon szerelemmé alakul, ám bekövetkezik a legrosszabb, amit Logan el sem tud képzelni. Önmagát hibáztatja és hátrahagyva mindenkit elmenekül...


A maga módján ez is kiváló könyv, tele érzelmekkel és borzalmas szülőkkel, de nekem a kedven akkor is a Lebegés eddig. :) Kiváncsi vagyok a többi részére is a sorozatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése