2018. október 18., csütörtök

Cara Hunter-Egy közeli ismerős

Nagyon jól felépített olvasmány, végig feszültségben tartja az olvasót és ez az első laptól az utolsó lapig kitart. Tudjuk, hogy itt valami nagy tragédia történt, de mégsem tudjuk eldönteni ki hazudik és ki az ártatlan. Fordulatos és szépen aprólékosan bontakozik ki minden szereplő jelleme. Láthatjuk, hogyan omlik össze egy idilli család élete.

Ez a könyv egy detektív sorozat első része.  Adam Fawley nyomozó a könyv központi alakja. Róla sejtelmesen csak annyit tudunk, hogy az elmúlt időszakban tragikus körülmények között elvesztette gyermekét és ezért még inkább meg szeretné találni az eltűnt gyermeket, akiről a könyv szól.
Egy nyolc éves kislány, Daisy Mason különös körülmények között eltűnt a szülei partijáról. Senki sem látta és semmilyen nyom nem maradt utána. A rendőrség minden szálat megmozgat, hogy minél hamarabb megtaláljál, mert tudják, hogy ha nem sikerül hamarosan megtalálniuk, már csak egy hullát fognak keresni. Megindul a nyomozás és a család minden egyes tagja valamiért bűnösnek látszik. Mind az apának, mind az anyának és a bátyának is lenne indítéka elkövetni a gyilkosságot. Vajon egy közeli ismerős vagy egy vadidegen keze van a dologban és végül élve kerül-e elő Daisy Mason?

Garantálom, hogy ahogy haladunk a történetben már mi sem hiszünk senkinek és mindenki gyanús, ám a végén a csattanó igazán üt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése